אין מתכון יש נוסחה

צריכה לכתוב מתכון, רשימת מצרכים, הוראות הפעלה ואם עוקבים אחריהם משהו טוב יצא. נשמע פשוט… כל שבוע אני עושה את זה. חשבתי אולי להישתמש במשקל, לשקול כמה חומוס כמה כוסברה כמה מים ולכתוב… וזה הפך אותי לגמרי. לא מצאתי את הקצב וחוש הטעם נסוג לו לאן שהוא

כתבתי את התהליך, את העיקרון, את הדבר שאני מחפשת בכל פעם בעיסה… ואת הפלטה שממנה מתחילים הדברים. נו אז יש ערכה, קצת כמו מתכון. בא לי לתת למישהו אחר את הערכה הזו לשבוע, לראות מה יצא

חומוס, כל מיני עגבניות, כל מיני פלפלים, מלפפונים, כרוב, כרובית, אבוקדו, כוסברה, זרעי כוסברה, זרעי כמון, שורש כורכום, מלח ים, פטרוזיליה, בצל ירוק, חצילים, סלק, טחינה גולמית, לימונים, שמן זית, יוגורט, שום, נבטים, עלים ירוקים, שומשום מלא, קמח מלא, שמן קנולה, מלח ים אפור, מים…

 

פלטה מסודרת בקבוצות רגע לפני שמתחילים לבשל
פלטות מסודרת בקבוצות רגע לפני שמתחילים לבשל

אין מתכון יש נוסחה

חומוס מונבט. יכול להיות גם פול מונבט, עדשים מונבטות,  מלא לחות מההנבטה, וריכוך בזמן

שייק אורגני סמיך. יכול להיות ירוק מבצל ירוק כוסברה פלפל חריף פטרוזיליה רוקט סלרי. יכול להיות שייק סגול מסלק מרוכך בתנור בצל סגול וסלרי. ויכולים להיות עוד שיבוא כשיבואו או באים אליכם כבר עכשיו

לחבר.. יוצאת לחות צבעונית, גוון ירוק טרי שרוצה קצת יובש. וגוון סגול חם שיש לו קלילות

לתת לחיבור זוית של טעם. כמון, זרעי כוסברה, מלח ים אפור, שורש כורכום, סומאק, שומשום מלא. מאלו מה שמאזן טוב

את העיסה הלחה לצרוב בשמן חם מאוד, לא שרוף. צריבה קצרה, הלחות נילכדה באש, מגדירה את הגבול שלה בפריכות.

 

2-24-2012

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s