סלט מאוד מאוד פריך

פריכים: אנדיב גדול, חופן אפונת שלג, חופן נבטים לבנים עבים, מלפפונים קטנים קשים – כמויות דומות של כולם. לחתוך למשהו שמזכיר את הצורה של הנבטים

עגול וחלק: מנגו גדול ירוק וקשה, בפנים כתום מאוד בהיר. לחתוך עם קולפן לפיסות דקות מאוד של שלושה ארבעה סנטימטר

קצה של טעם: חתיכת פילפל אדום או ירוק כמה חזק שרוצים את זה מאוזן בנענע קצוצה בכמות דומה

רוטב: מיץ מליים גדול, גרידה של קליפת ליים, קצת סוכר חום, קצת מלח ים גס, קצת שמן זית עדין

לערבב בכערה גדולה, להכניס את המנגו החתוך ללטף ולתת חצי שעה לפחות של חיבור

שרוצים לאכול להוסיף את ערימת הפריכים ולערבב כמו שמסדרים שיער

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s