מסבחה קישואים – מתכון

יש מלא קישואים… קטנים אגסיים כאלו…

מסבחה

לבשל חומוס מונבט, שנים שלושה חופנים נדיבים.. הכמות כאן לא משנה, אני מבשלת חצי קילו ובכל פעם עושה משהו אחר עם הגרגירים המבושלים.. מה שכן בעדינות מאוד עם הסודה לשתייה, מרגישים את זה

את החומוס הרך לקערה נוחה, לקחת את העלי (מהמתש ועלי) ולכתוש, להוסיף מלא לימון שלוק נדיב של טחינה גולמית טובה, קצת מים מהבישול, אפשר גם שום, ובטח שמלח, עדיף גס. לזכור שגס זה מתאים כאן

קישואים

8 קישואים קטנים, 10 עגבניות שרי מתוקות, עגבניה גדולה אחת לא מאוד בשלה, כרישה, שמן זית כוסברה

לטגן את הכרישה חתוכה לטבעות דקות, להוסיף קישואים חתוכים קודם לרבעים לאורך ואחר כך לקוביות, לערבב (הכרישה נישרפת מהר, והנוזלים מהקישואים עושים לה טוב). לחתוך עגבניות שרי ל-8 להוסיף, לגרד את העגבניה ולהוסיף.. מלח, שוב גס, וכוסברה קצוצה קטן קטן. להשקות קצת במים או בשרדונה מה שיש…

מה יוצא….

צלחת עמוקה, שתים שלוש כפות של המסבחה, ליצור במרכז ערסל נעים לקישואים… לשים בו יותר קישואים מחומוס, בשולי הצלחת מהרוטב של הקישואים, קצת רק שיווצר קו אדום

הולך טוב עם לחם מלא…. וסודה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s