טחינה ירוקה

טחינה ירוקה
טחינה ירוקה

עוד דרך קצת אחרת לפלא המקומי הזה

צריך:

טחינה טובה – אני אוהבת את "היונה" שהיא עדינה ובהירה או "אל ארז" ויש גם את ayesh משכם שקשה להשיג והיא מעולה ממש. והכי הכי זו הטחינה המקסימה של הר ברכה.

כוסברה ופטרוזיליה בכמות של צרור נדיב, ביחס שטעים לכם

חצי אבוקדו גדול מהסוג עם הקליפה החלקה

מיץ משני לימונים

כמה שיני שום, שקיבלו מעיכה מכרית כף היד

מלח ים אפור

הכנה:

שמים בבלנדר את המיץ מהלימונים, את העלים שטופים, שיני שום, וקצת מים – מערבלים עד שיוצא שייק ירוק. מוסיפים את האבוקדו חתוך לקוביות גדולות, מערבלים שוב. זה מסמיך קצת ומקבל צבע יפה. עכשיו בעדינות שלוק של טחינה, ושוב עירבול.- לטעום, להוסיף קצת מלח. זהו! חשוב לא להגזים עם הטחינה ולתת לאבוקדו את המקום

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s